Butcher Kidz

" Styrka, snabbhet & explosivitet med Dig i centrum "

Butcher Kidz och Teenz

Butcher Kidz/teenz är en träningsform för barn baserat på grundträning i styrka med kroppen som vikt, rörlighet och funktionella övningar. Framför allt använder vi leken och rörelseglädjen som inspiration i träningen. För de äldre barnen så ligger fokuset mer och mer på själva träningen, men så klart ska det vara kul också!

 

Butcher Kidz/teenz finns följande dagar:

 

Butcher Teenz 13-17 år - Tisdagar kl 17.00-18.00

Butcher Kidz 6-8 år - Måndagar kl 17.00-17.45

Butcher Kidz 9-12 år - Söndagar kl 12.30-13.15

 

Praktisk information: Barnen bör ha träningskläder och träningsskor. Vattenflaska är bra att ta med. Håret ska vara uppsatt.

 

OBS: Vår planering för terminen bygger på ett deltagande under hela terminen, det kommer med andra ord inte finnas utrymme för att ta emot barn mitt i terminen eller att ha ett ”klippkorts”-förfarande för Kids-passen. Klassen är 14ggr(kidz) 12 ggr (teenz)/ termin med start för våren vecka 6 och uppehåll för sportlov och påsklov. För hösten startar det vecka 36 med uppehåll för höstlov vecka 44. Priset är 1349 kr/termin för Kidz och 1449kr/termin för Teenz. Öppet köp 7 dagar från första veckan, vill barnet inte fortsätta så återbetalas hela avgiften förutom en adminstrativ avgift på 150 kr.

 

Boka din plats här!